40 درصد تخفیف برای همه محصولات با کد تخفیف: off40

چطور با تجربه‌های بد زندگی کنار بیاییم؟

همه‌ی ما انسان‌ها گاهی اوقات غمگین می‌شویم. غم و اندوه یک احساس عادی است که می‌تواند زندگی را عمیق‌تر و یا حتی جذاب‌تر کند. شاید این جمله کمی عجیب به نظر برسد، ولی در واقع غم و ناراحتی است که باعث می‌شود ما شادی‌‌های زندگی را درک کنیم و قدرشان را بدانیم. با این حال بسیاری از مردم غم و اندوه‌شان را انکار می‌کنند و سعی دارند همیشه خودشان را انسانی شاد و خوشحال نشان بدهند. اما چه خوشمان بیاید و چه خوشمان نیاید، غم و اندوه هم بخشی جدانشدنی از زندگی است که باید بپذیریم و با آن کنار بیاییم، ما در این مقاله قصد داریم ترفندهایی ساده و در عین حال کاربردی را ارائه کنیم که به شما کمک می‌کنند چطور با تجربه‌های بد زندگی کنار بیایید.

۱. به خودتان اجازه بدهید که غمگین باشید.

بسیاری از افراد هستند که سعی می‌کنند احساسات‌شان را نادیده بگیرند و طوری وانمود کنند که انگار همیشه شاد و سرزنده هستند و کوچک‌ترین مشکلی در زندگی‌شان ندارند.

اما این کار آسیب‌های زیادی دارد و در دراز مدت باعث می‌شود که احساس بدتری داشته باشید. به جای انکار کردن احساسات خود، غم و اندوه‌تان را بپذیرید و قبول کنید که هر انسانی می‌تواند احساس ناراحتی داشته باشید.

آیا گریه استرس و غم را از بین می برد؟ کاملا. در صورت نیاز از داشتن یک گریه خوب نترسید. در این شرایط اصلا از گریه کردن خجالت نکشید، گریه می‌تواند استرس و غم را از بین ببرد. اما به یک نکته دقت داشته باشید: ناراحتی و غمگین بودن با افسردگی فرق دارد. احساس ناراحتی نباید خیلی طولانی و همیشگی باشد، اگر چنین اتفاقی افتاد، حتما با یک متخصص صحبت کنید و مشاوره بگیرید.

۲. برای کنار آمدن با تجربه‌های بد زندگی، از خودتان مراقبت کنید.

مراقب خود بودن آن هم زمانی که ناراحت هستیم کار بسیار سختی است، ولی با تمرین و پشتکار امکان پذیر است. سعی کنید در هر شرایطی حواس‌تان به خواب و تغذیه‌تان باشد، این کار تاثیر بسیار بزرگی روی روحیات شما می‌گذارد و کمک‌تان می‌کند که راحت‌تر بتوانید با غم و اندوه کنار بیایید.

سعی کنید وقت‌هایی که غمگین هستید مواد مغذی را بخورید که می‌تواند روی بهبود خلق و خو تاثیر بگذارد و انرژی تان را بالاتر ببرد.  

۳. از انجام مکانیسم‌های ناسالم خودداری کنید.

خوردن غذاهای ناسالم، خریدهای بی فکر و الکی، مصرف مواد مخدر و نوشیدنی‌های الکلی ممکن است بتواند در کوتاه مدت حال شما را بهتر کند، ولی این رفتارهای مخرب در طولانی مدت شما را بی حس می‌کند و باعث می‌شود نتوانید رفتار مناسبی برای مقابله و کنترل احساسات و هیجان‌تان پیدا کنید.

به جای رفتارهای هیجانی و ناسالم، سعی کنید مهارت‌های رفتاری سالم و کارآمد را یاد بگیرید.

۴. به دنبال راه‌هایی برای خندیدن باشید.

اگر غمگین و ناراحت هستید، خنده آخرین چیزی است که به ذهنتان خطور می‌کند، اما باید به یک ضرب‌المثل قدیمی اشاره کنیم: خنده بر هر درد بی درمان دواست. قطعا تا به حال این جمله را شنیده‌اید و شاید به نظرتان کلیشه‌ای و شعاری بیاید، ولی تحقیقات علمی ثابت می‌کنند که خندیدن باید ایجاد اثر روانی مثبت می‌شود.

البته باید بگوییم خندیدن در ناراحتی اصلا کار ساده ای نیست، ولی سعی کنید راهی پیدا کنید؛ مثلا با دوست بامزه و صمیمی‌تان صحبت کنید، فیلم کمدی تماشا کنید، استندآپ کمدی ببینید، پادکست‌های سرگرم کننده گوش کنید و … . همه‌ی این کارهای به ظاهر ساده باعث می‌شود کمی احساس آرامش کنید و ناراحتی‌تان کمتر شود.

۵. با طبیعت برای کنار آمدن با تجربه‌های بد زندگی، ارتباط برقرار کنید.

وقتی ناراحت هستید، انگیزه پیدا کردن برای انجام کارهایی که یک زمانی از انجامشان لذت می‌بردید بسیار چالش برانگیز می‌شود. اگر حال و حوصله‌ی تفریحات و سرگرمی‌های همیشگی‌تان را ندارید، بهتر است از خانه بیرون بروید و زمانی را در طبیعت بگذرانید.

وقت گذراندن در طبیعت نه تنها می‌تواند به افزایش آرامش شما کمک کند، بلکه برای سلامتی جسمی‌تان هم بسیار فایده دارد و می‌تواند خلق و خوی‌تان را از این رو به آن رو کند.

در انتها برشی از کتاب صوتی «قدرت تلخ و شیرین» کتابی که به ما یاد می‌دهد مصیبت‌ها و شکوه زندگی به هم گره خورده‌اند، را بشنویم:

برای دانلود کتاب صوتی «قدرت تلخ و شیرین» روی تصویر زیر کلیک کنید!

دیدگاه‌ها 0

سبد خرید