40 درصد تخفیف برای همه محصولات با کد تخفیف: off40

نکاتی که قبل از راه‌اندازی کسب‌و‌کار باید بدانید!

بسیاری از انسان‌ها رویای راه‌اندازی یک کسب و کار جدید را در ذهن می‌پرورانند. افراد زیادی هم هستند که تصمیم می‌گیرند این رویا را به واقعیت تبدیل کنند. اما راه انداختن یک کسب و کار جدید، آن هم در دنیای متنوع امروز که همه چیز با سرعتی باور نکردنی تغییر می‌کند، اصلا کار ساده‌ای نیست. اگر به دنبال این کار هستید، ما قصد داریم در ادامه‌ی مطلب درباره‌ی نکاتی که قبل از راه‌اندازی کسب‌و‌کار باید بدانید صحبت کنیم.

نکاتی که قبل از راه‌اندازی یک کسب و کار باید بدانید!

ایجاد یک طرح کسب و کار نقشه‌ی راه را به شما نشان می‌دهد و باعث می‌شود قبل از شروع مسیر به مسائل ضروری و موضوعات چالش برانگیز توجه کنید. طرح کسب و کار اولین چیزی است که هر سرمایه گذار بالقوه‌ای از شما می‌خواهد. این طرح یک نمای کلی از سرمایه گذاری تجاری پیشنهادی شما، سطح تخصص‌تان در صنعت، و درک شما از فرصت ها، الزامات مالی و پیشرفت‌های پیش‌رو ارائه می‌دهد.

خیلی مهم است که در ابتدای راه و قبل از اینکه کسب و کارتان را راه بیندازید، ساختار قانونی مناسب برای کسب و کار خود را انتخاب کنید به خاطر اینکه تغییر دادن آن اصلا آسان نیست. هر نوع شخصیت حقوقی دارای الزامات و محدودیت‌های خاصی است.

بنابراین با توجه به نیازتان شخصیت حقوقی کسب و کارتان را انتخاب کنید. اگر برای انجام دادن این کار به کمک نیاز دارید، حتما از یک وکیل یا حسابدار تجاری باتجربه استفاده کنید تا مشاوره‌ی به موقع و دقیق برای ایجاد ساختار قانونی مناسب دریافت کنید.

وقتی که ساختار قانونی و حقوقی کسب و کار شما تعیین شد، باید مجموعه‌تان را ثبت کنید و مجوزهای مربوطه را دریافت کنید. حواس‌تان به مسائل مالیاتی هم باشد. قبل از اینکه کسب و کارتان را به صورت رسمی راه بیندازید، تمام این موضوعات را بررسی کنید.

یکی از مهم‌ترین کارهایی که باید قبل از راه‌اندازی کسب و کارتان انجام دهید، این است که بازار کالایتان را به خوبی بررسی کنید و رقابت‌های بین برندها را بشناسید. این کار باعث می‌شود دید واقع‌بینانه‌تری به موضوع داشته باشید و بتوانید بهتر تصمیم بگیرید که در چه زمانی کارتان را شروع کنید و با چه تاکتیکی از رقبایتان جلو بیفتید. بدون این اطلاعات، نه تنها هیچ سرمایه‌گذار جدی سراغ مجموعه‌تان نمی‌آید، بلکه به سختی می‌توانید در بازار متمایز و شاخص باشید.

مهم‌ترین موضوعی که باید قبل از هر کاری به آن توجه داشته باشید، مسائل اقتصادی و بودجه‌ی مالی است. تا زمانی که کامل از مسائل مالی مطمئن نشدید، هیچ کاری را شروع نکنید. برای بررسی مسائل مالی هم حتما از یک حسابدار باتجربه و یا یک سرمایه‌گذار ماهر کمک بگیرید.

صرف نظر از اینکه درآمد شما از کجا تامین می‌شود، جزئیات مسائل مالی را در طرح تجاری خود بنویسید. آیا در ابتدای کار، به وام نیاز دارید؟ آیا حاضرید در ازای پول نقد درصدی از مالکیت خود را واگذار کنید؟ آیا روزی که کسب و کارتان را افتتاح می‌کنید فروش خواهید داشت؟ این‌ها بخشی از سوالات مهمی هستند که باید به آن‌ها بپردازید.

یکی دیگر از موضوعاتی که باید قبل از راه‌اندازی کسب و کارتان به آن توجه کنید این است که قرار است محل مجموعه‌تان کجا باشد؟ هیچ فرقی هم نمی‌کند که یک شرکت بزرگ دارید و یا یک کسب و کار کوچک. وقتی محل کسب و کارتان مشخص شد، گام بعد تجهیز آن است. آب، برق، گاز، تلفن، اینترنت، مبلمان، سیستم‌های کامپیوتری و … . در نهایت هم به فکر تجهیزات امنیتی باشید. دوربین مدار بسته، گاو صندوق، دزدگیر و … .

نکاتی که قبل از راه‌اندازی یک کسب و کار باید بدانید!

انتخاب بیمه تجاری مناسب برای کسب و کار شما، معمولا کار ساده‌ای نیست. قبل از اینکه به صورت رسمی کارتان را راه اندازی کنید، با شرکت‌های مختلف بیمه ارتباط برقرار کنید و بیمه‌ای را که برای نوع فعالیت شما مناسب است، تهیه کنید.

اهمیت حضور مناسب و موثر در فضای مجازی دستکمی از ایمن‌سازی فیزیکی محیط کار ندارد. ابتدا نام دامنه‌ای را ثبت کنید که با نام کسب و کار شما مطابقت داشته باشد تا در زمان مناسب وبسایت‌تان را بسازید.

اگر در طراحی و توسعه‌ی وب تخصص ندارید، حتما از متخصصان و بهترین سازنده‌ها و طراحان وب کمک بگیرید. یک وبسایت مناسب، نه تنها ویترین مجازی کسب و کار شماست، بلکه نقش بسیار مهمی هم در جذب مشتریان جدید دارد.

نوشتن یک طرح بازاریابی که مکمل طرح کلی کسب و کار شما باشد، درصد موفقیت‌تان را به طرز چشمگیری افزایش می‌دهد. در طرح بازاریابی‌تان خیلی بلند پروازانه و غیر واقعی به موضوعات نگاه نکنید. سعی کنید با عینک واقع‌بینی مسائل را ببینید و با توجه به توانایی‌ها و پتانسیل‌های مجموعه‌تان بهترین مسیر را انتخاب کنید.

راه اندازی یک کسب و کار بدون اینکه از کسی کمک بگیرید، یک رویای اشتباه و آسیب‌زننده است. به جای اینکه همه‌ی پروژه‌ها را دست تنها جلو ببرید، از متخصصان کسب و کار که می‌توانند در این راه به شما کمک کنند، استفاده کنید. کارهای وقت‌گیر یا فنی، مثل حسابداری یا پشتیبانی IT را به متخصصان آن حوزه بسپارید و خودتان را درگیرش نکنید. به جای اینکه زمان خود را الکی صرف این کارها کنید، ترفندها و روش‌های رشد و توسعه‌ی کسب و کار خود را بررسی کنید.

با وجود اینکه هر کسب و کاری به کسی نیاز دارد که آن را اداره کند، ولی استخدام خیلی زود کارمندان ممکن است باعث شکست شما شود. وقتی می‌خواهید نیروی جدید استخدام کنید، حتما زمان بگذارید و مطمئن شوید که آیا دارید فرد مناسبی را برای آن پست انتخاب می‌کنید یا نه. شما باید به دنبال کارمندانی باشید که می‌توانند شکاف‌های مهارتی‌تان را پر کنند و ایده‌ها و نگاه‌های جدیدی به کسب و کار شما اضافه کنند.

استارت‌آپ‌ها باید در امور مالی خود هوشمند باشند تا مطمئن شوند که پول کافی برای پیش بردن برنامه‌هایشان دارند. از مخارج غیر ضروری خودداری کنید، وضعیت مالی خود را دائما بررسی کنید و به ترتیب اولویت‌بندی برای پروژه‌هایتان بودجه در نظر بگیرید. اگر این کارها را انجام ندهید، خیلی زودتر از آنچه انتظار داشتید، بودجه‌تان تمام می‌شود و دیگر هیچ پولی برای پوشش هزینه‌های جاری، حقوق کارکنان و یا سایر خرج‌ها باقی نمی‌ماند.

نکاتی که قبل از راه‌اندازی یک کسب و کار باید بدانید!

اگر محصول یا خدمات خود را به طور کامل توسعه نداده‌اید، کسب و کارتان را راه‌اندازی نکنید. زود راه‌ انداختن کسب و کار کلید موفقیت نیست، بنابراین اصلا عجله نکنید. از پیشرفت رقبایتان درس بگیرید و اشتباهات آن‌ها را بررسی کنید.

روی توسعه‌ی محصولات و طرح‌های بازاریابی‌تان کار کنید و وقتی همه چیز تحت کنترل‌تان بود، مجموعه‌تان را راه اندازی کنید. ضمنا در این مسیر نه زیاد خوشبین باشید و نه خیلی بدبین. از روبرو شدن با واقعیت نترسید و سعی کنید با نگاهی باز و روشن، مسائل پیش رویتان را ببینید و برایشان راه حل پیدا کنید.

در پایان برشی از کتاب صوتی «قلاب توجه» را بشنویم:

برای دانلود کتاب صوتی «قلاب توجه» روی تصویر زیر کلیک کنید:

دیدگاه‌ها 0

سبد خرید