کتاب صوتی به خودت یه فرصت دوباره بده
یونگ کانگ چان- مترجم: علی رسولی
- گوینده: مهدی سعادتی
- مدت زمان: 171 دقیقه
- ناشر صوتی: رادیو مثبت
140,000 تومان
آنچه خواهید شنید
معرفی کتاب صوتی «به خودت یه فرصت دوباره بده»
کتابی جذاب و شنیدنی که به ما کمک میکند خودمان را باور داشته باشیم.
پایین بودن خودباوری یکی از بزرگترین مشکلاتی است که بسیاری از انسانها با آن دست و پنجه نرم میکنند. افرادی که خودباوری پایینی دارند از حضور در جامعه احساس راحتی نمیکنند و مدام خجالت میکشند. آنها همیشه خودشان را پایینتر از بقیه میبینند. بسیاری از اوقات حس میکنند که انسان بیارزش و حقیری هستند و هیچ کاری از دستشان بر نمیآید. چرا اینطور است؟ چرا نمیتوانیم خودمان را بدون قید و شرط دوست داشته باشیم؟ به چه دلیل همیشه نسبت به دیگران احساس حقارت میکنیم؟ چرا یک صدایی در سرمان هست و مدام به ما میگوید که به اندازهی کافی خوب نیستیم؟ چطور باید با این حس غلبه کنیم و آن را از بین ببریم؟ ما برای پاسخ دادن به این سوالات قصد داریم کتابی را به معرفی کنیم. «به خودت یه فرصت دوباره بده» نوشتهی «یونگ کانگ چان» کتابی است که در ادامهی مطلب بیشتر دربارهاش صحبت میکنیم.
•••
موضوع اصلی کتاب «به خودت یه فرصت دوباره بده» چیست؟
موضوع اصلی این کتاب دلایل و ترفندهایی برای رهایی از خودباوری پایین است. بسیاری از افراد از خودباوری پایین رنج میبرند و همین مسئله به آنها اجازه نمیدهد خوب و باانرژی زندگی کنند. شاید شما هم این مشکل را داشته باشید.
اگر بخواهیم خیلی مفید و مختصر خودباوری پایین را توضیح دهیم، باید بگوییم یعنی باور نداریم که به اندازهی کافی خوب و یا شایسته هستیم. مهم نیست که چقدر موفق یا با اعتماد به نفس باشیم؛ حتی ممکن است ثروتمند، زیبا یا موردپسند دیگران هم باشیم، ولی وقتی خودباوریمان پایین باشد، اصلا احساس خوبی نسبت به خودمان نداریم. اما چرا چنین اتفاقی میافتد؟ چطور باید با آن مقابله کنیم؟
«یونگ کانگ چان» در این کتاب به ما یاد میدهد که چطور میتوانیم درکمان از خودمان را تغییر دهیم تا دیگر احساساتمان وابسته به شرایط بیرونی نباشد. اما تغییر درک همهی کار نیست! به گفتهی نویسنده، اگرچه خودباوری پایین مشکلی است که به نوع درک ما از خودمان مربوط میشود، ولی با تغییر درک به طور کامل حل نمیشود. پس راه حل چیست؟
ما باید زاویه دیدی که از آن جا خودمان را درک میکنیم، عوض کنیم. چطور؟
فرض کنید به کنسرت خوانندهی محبوبتان رفتید. روی صندلیتان نشستهاید و کسی میآید و جلوی دیدتان را میگیرد. در این شرایط ما طبیعتا لذت کمتری از کنسرت میبریم. اما چرا؟ دلیلش این است جای خوبی ننشستهایم، نه اینکه کنسرت بد است. میبینید؟! ما باید به جای پاک کردن صورت مسئله، زاویهی دیدمان به موضوعات را عوض کنیم.
•••
تفاوت کتاب «به خودت یه فرصت دوباره بده» با سایر کتابها در این زمینه چیست؟
کتابهای بسیار زیادی در زمینهی توسعهی فردی، خودیاری و افزایش خودباوری نوشته شدهاند، ولی کتاب «به خودت یه فرصت دوباره بده» با بیشتر آنها فرق دارد. یکی از مهمترین دلایلش این است که نویسنده خودش خودباوری پایین را تجربه کرده و این کتاب را بعد از تمام شدن دورهی افسردگیاش نوشته است. همین مسئله باعث میشود که مفاهیم ارائه شده باورپذیری بیشتری داشته باشند.
یکی دیگر از تفاوتهای این کتاب با سایر کتابهای خودیاری این است که نویسنده از مثالهای واقعی استفاده کرده. همین مسئله باعث میشود که موضوعات خیلی راحتتر برای ما جا بیفتند.
•••
با شنیدن این کتاب چه چیزهایی یاد میگیریم؟
این کتاب موضوعات بسیار زیادی را در خصوص دلایل و راههای مقابله با خودباوری پایین به ما یاد میدهد. اما برای اینکه کمی بیشتر با فضای کتاب آشنا شوید، قصد داریم به بعضی از چیزهایی که با شنیدن این کتاب یاد میگیریم اشاره کنیم:
- دلایل و اثرات پایین بودن عزت نفس
- باورهای ما چگونه شکل میگیرند؟
- تغییر باورهای منفی به باورهای مثبت کاملا موثر نیست!
- ذهن آگاهی چیست، چه تاثیراتی دارد و چطور باید آن را تمرین کنیم؟
- تفاوتهای روح و ذهن
- بیداری معنوی چه حسی دارد و چطور میتوانیم آن را تجربه کنیم؟
- ذهن آگاهی چطور به ما کمک میکند تا خودمان را دوست داشته باشیم.
هدف اصلی کتاب این است که به ما کمک کند تا ذهنمان را از هر فکری که دربارهی خودمان داریم خالی کنیم و دوباره با خود معنویمان ارتباط برقرار کنیم. این کار به ما کمک میکند تا بین تصویر ذهنیای که از خودمان داریم و خود معنوی واقعیمان تفاوت قائل شویم.
•••
فنجان ذهن!
یکی دیگر از چیزهای جالبی که در این کتاب با آن مواجه میشویم، این است که نویسنده از فنجان به عنوان یک مثال برای ذهن استفاده کرده است و نحوهی برخورد با آن را به هفت مرحله تقسیم کرده. در ادامه کمی با این مراحل آشنا میشویم:
- مرحلهی ۱: خالی بودن
- مرحلهی ۲: تاثیر پذیرفتن
- مرحلهی ۳: باور کردن
- مرحلهی ۴: شکلگیری شخصیت
- مرحلهی ۵: قضاوت کردن
- مرحلهی ۶: بیدارشدن
- مرحلهی ۷: تسلط پیدا کردن
شنیدن سه فصل اول به ما یک درک اساسی دربارهی نحوهی عملکرد ذهن میدهد و برایمان توضیح میدهد که ما چطور به کسی که در حال حاضر هستیم تبدیل شدیم.
خیلی از ما میتوانیم با مراحل چهارم و پنجم ارتباط برقرار کنیم، مراحلی که مربوط به زمانی میشوند که ذهن از طریق شکلگیری شخصیت و قضاوت کردن چیزها، خیلی فعال و خلاق است. اما همهی ما نمیدانیم که همین ذهن چطور روی زندگیمان تاثیر میگذارد.
بیداری در مرحلهی ششم اتفاق میافتد. در این مرحله، ما متوجه تفاوت بین خود ذهنی و خود معنویمان که در اصل خود واقعیمان است میشویم.
آخرین مرحله هم تسلط پیدا کردن است، اما این به معنای پایان کار نیست، بلکه دعوتی است برای اینکه با تمرین کردن، از خود معنویمان آگاهی پیدا کنیم.
نکتهی جذاب اینجاست که در آخر هر فصل، یک تمرین کوچک برای کمک به درک بهتر هر مرحله وجود دارد. همهی این تمرینها برای کمک به آگاهی بیشتر ما طراحی شدهاند.
•••
چه کسانی باید این کتاب را بشنوند؟
یکی از بزرگترین مشکلاتی که بسیاری از افراد با آن دست و پنجه نرم میکنند، پایین بودن خوباوری است. خودباوری پایین میتواند برای کار، روابط و سلامت روانی ما مشکل ایجاد کند.
اگر شما هم جزو آن دسته از افراد هستید که عزت نفس پایینی دارید، حتما و در اولین فرصت کتاب «به خودت یه فرصت دوباره بده» نوشتهی «یونگ کانگ چان» را بشنوید. این کتاب با زبان روان و جذابی نوشته شده و به شما کمک میکند تا عزت نفستان را تقویت کنید.
البته باید بگوییم که اگر دنبال موضوعات فنی، پیچیده و یا تحقیقات تخصصی و سخت هستید، ممکن است این کتاب خیلی برای شما مناسب شما نباشد. «یونگ کانگ چان» کتابش را با زبانی ساده نوشته تا حرفهایش به دل مخاطبان بنشیند. او در این باره میگوید که این کتاب را نوشته تا ما یاد بگیریم به شیوهی خاص خودمان فکر کنیم و از این طریق با مشکلاتمان کنار بیاییم.
دیدگاه کاربران
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.
نظر شما چیست؟