چگونه در زمینهی فروش موفق باشید؟
یکی از مهمترین خواستهها و اهداف هر کسب و کاری این است که فروش بالایی داشته باشد. هیچ اهمیتی ندارد که در چه حوزهای فعالیت میکنید، شما برای اینکه بتوانید به فعالیتتان ادامه دهید، باید بتوانید خوب بفروشید. به همین خاطر است که همهی کسب و کارها به دنبال پیدا کردن روشهایی هستند که بتوانند مجموعهشان را گسترش بدهند و فروش بالاتری داشته باشند. با توجه به اهمیت این موضوع ما قصد داریم ترفندهایی را ارائه کنیم که به شما کمک میکنند در زمینهی فروش موفق عمل کنید.
۱. استراتژی فروش و ماموریت تجاری خود را مشخص کنید.
هر کسب و کاری که به دنبال رشد و پیشرفت است، باید جایگاهش را به خوبی بشناسد. از طرف دیگر به خاطر اینکه شرایط هر روز و یا حتی هر ساعت تغییر میکند، صاحبان کسب و کار باید دائما مجموعهی خود را تحت نظر داشته باشند و راههای جدیدی برای دستیابی به اهدافشان پیدا کنند.
ضمنا یکی دیگر از نکاتی که هر صاحب کسب و کاری باید به آن توجه کند، این است که اهداف مجموعهاش با استراتژیهای فروشش تطابق دارد یا نه.
۲. چگونه در زمینهی فروش موفق باشید؟ به نیازهای مشتری دقت کنید.
اگر به دنبال افزایش فروش کسب و کارهایتان هستید، باید ذهنیت مشتریتان، رفتارها و خواستههای او را به خوبی بشناسید. این نکته به جلب اعتماد مشتریان و ایجاد یک ارتباط خوب و موثر کمک ویژهای میکند.
ما در دورهای زندگی میکنیم که مشتریها دنبال محصولی هستند که هم مشکلش را حل کند و هم در طولانی مدت به دردش بخورد. وقتی شما با مشتریانتان ارتباط داشته باشید و خواستههای او را بشناسید، میتوانید محصولات و خدماتی را ارائه کنید که از اقبال خوبی برخوردار هستند.
۳. همیشه هدفمند گام بردارید.
یکی از بزرگترین مشکلاتی که کسب و کارها با آن روبرو هستند این است که بیهدف پیش میروند و یا بعضی وقتها خارج از چارچوب کارهایشان را انجام میدهند. اگر به دنبال موفقیت هستید، برای هر کاری که میخواهید انجام دهید هدف و برنامهریزی داشته باشید. هیچوقت کاری را بیدلیل انجام ندهید، چون میتواند آسیبهای جدی به مجموعهتان وارد کند و شما را از هدف اصلیتان دور کند.
۴. چگونه در زمینهی فروش موفق باشید؟ اول بپرسید، دوم گوش کنید و سوم صحبت کنید.
یک مثل قدیمی هست که میگوید ما دوتا گوش داریم و یک زبان، پس باید دو برابر چیزی که حرف میزنیم، گوش کنیم. این مسئله برای استراتژی فروش هم صادق است. 80 درصد محتوای شما باید پاسخ به نیازهای مشتری و خواستههای او باشد و تنها 20 درصد در مورد نوع شرکت و مزایایی باشد که ارائه میکنید.
به بیان دیگر، تنها 20 درصد از زمان را باید برای صحبت کردن در مورد شرکتتان صرف کنید. 80 درصد باقیمانده را باید به گوش دادن و پاسخ دادن به سوالات مشتری اختصاص دهید.
مهارتهای شنیداری و گفتاری شما باید بسیار قوی و فعال باشد تا بتوانید در کوتاهترین زمان ممکن به سوالات مشتریتان جوابهای خلاقانه، مرتبط و درست بدهید.
۵. مسئولیت را خودتان بپذیرید و اعتبار را به مجموعهتان بدهید.
هر شرکت یا مجموعهای که بخواهد با کسب و کار شما همکاری کند، به چند عامل دقت میکند، از جمله مهمترین آنها نحوهی رهبری و مدیریت شما و دیگری اعتبار کسب و کارتان است. بنابراین سعی کنید فرد مسئولیت پذیری باشید و با کارکنانتان خوب رفتار کنید. این کار به مشتریان و کسانی که میخواهند با شما همکاری کنند، این پیام را میرساند که در طول همکاریشان با شما احترام و خوش رفتاری و خوش قولی میبینند.
۶. استراتژی فروش خود را یک قدم جلوتر از رقیبتان نگه دارید.
بسیاری از کسب و کارها پس از پیروزیهای بزرگی که کسب میکنند، به این فکر میافتند که برای مدتی استراحت کنند، سرعت کارهایشان را کم کنند و از دستاوردهایشان لذت ببرند. این کار یکی از آسیبزنندهترین رفتارهایی است که هر کسب و کاری میتواند انجام دهد.
همیشه گوشهی ذهنتان داشته باشید که رقیبهای شما فقط به دنبال یک فرصت هستند تا از شما جلو بزنند. بنابراین همیشه به دنبال رشد و پیشرفت کسب و کارتان باشید، فروشتان را بالا ببرید و دچار غرور کاذب نشوید.
در پایان برشی از کتاب صوتی «هنر فروش حرفهای» را بشنویم:
برای دانلود کتاب صوتی «هنر فروش حرفهای» روی تصویر زیر کلیک کنید:
دیدگاهها 0